Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Ideas & Requests > Steam Workshop Maps
rigarunPM
#1
Steam Workshop Maps
Jan 07, 2016 7:05 PM
Joined: Sep 20, 2015
Posts: 3
Hello,

Does this issue ever will be solved?



Thanks!


burnPM
#2
Jan 07, 2016 7:16 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
I've gone ahead and move your idea request to the Ideas forum. In the next few days, please be sure to add content to your post so it is possible to definitively know what you are requesting.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

klukwaPM
#3
Feb 21, 2016 8:17 AM
Joined: Aug 01, 2008
Posts: 1
Hi! May be this not bug, but....
On my server i use only workshop maps, and in banner mapname zone i see something of "workshop/32710...". Full map name is long, i know: "workshop/327107801/deathrun_holyshit_stable_4", but may be remove in map name "workshop/327107801/" and show in banner only deathrun_holyshit_stable_4?

deathrun_holyshit_stable_4 i put here for example. All my maps name this template: workshop/<map id>/<map name>.
fyrynyPM
#4
Jul 16, 2016 8:56 AM
Joined: Jun 04, 2014
Posts: 2
Hello, can you modify your script to not show the "workshop/XXXXXXXXX/" thing in map name on csgo servers. It's a bit annoying and looks bad.

Here is what I'm talking about.


chimaera500PM
#5
Jul 16, 2016 9:24 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2888
Surely this is a map location built by the map developers?
As such, you would have to ask them, as Gametracker is not the creator of the maps.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
fyrynyPM
#6
Jul 16, 2016 8:06 PM
Joined: Jun 04, 2014
Posts: 2
It only appears when server is running workshop map. Map developers can do nothing about this. Only Valve can do anything, but everyone knows that they won't do anything. Just add something like end(explode("/", $mapname)) or some regex so we'll get the last part of the map name.

For example if map name is "workshop/674086581/kz_fikablock" just delete the "workshop/674086581/" part. We would be gratefull.
waldorf_ut99PM
#7
Jul 25, 2016 6:43 PM
Joined: Feb 23, 2016
Posts: 9
To make shure (new) Players can notice the difference between offical and workshop maps GT should may change the name from "workshop/1234567890/map_name" to "WS/map_name" instead completely deleting this bit of information.:)
Often the problems start between the ears.
ionutsimeriaPM
#8
Jul 28, 2016 10:36 AM
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 6
waldorf_ut99 wrote:
To make shure (new) Players can notice the difference between offical and workshop maps GT should may change the name from "workshop/1234567890/map_name" to "WS/map_name" instead completely deleting this bit of information.:)


That would partially solve the problem. But hey, at least it's better than the current way of displaying it.
tr1dPM
#9
May 23, 2017 7:24 AM
Joined: Feb 10, 2013
Posts: 1
There is a problem with displaying the current map in csgo, when using steam workshop map on server.
Name of the map is too long, it needs to be shortened to the last character "/"

http://www.gametracker.com/search/csgo/?search_by=map&query=%2F

For example:
workshop/786256136/de_dust
/786256136/de_dust
to
de_dust